Optimálna výživa

Výskumom v 60. rokoch minulého storočia sa dospelo k zisteniu, že všetky ľudské choroby vznikajú z konzumovaného jedla, inými slovami, zlého zloženia potravy. Tento poznatok je základným kameňom prelomovej výživovej teórie. Pri ďalšom výskume sa podarilo vyvinúť model výživy ľudí, ktorý sa nazýva optimálna výživa, pretože zaručuje ideálne fungovanie tela alebo jednoduchšie: dobré zdravie. Princípy optimálnej výživy ľudí na prvý pohľad šokujú, pretože odporúčajú konzumáciu veľmi veľkého množstva tukov spolu s drastickým znížením obsahu uhľohydrátov v strave. Účinky, ktoré táto strava prináša, sú však rovnako prekvapujúce. Obézni ľudia začínajú chudnúť bez toho, aby akýmkoľvek spôsobom obmedzovali množstvo jedla, ktoré konzumujú, pričom zlepšujú svoj celkový fyzický a emocionálny stav. To však nie je všetko, pretože najpresvedčivejšie výhody tejto stravy sú viditeľné u chorých ľudí, ktorí sa začali stravovať podľa týchto princípov. Počas svojho takmer 50-ročného pôsobenia liečil Dr. Kwaśniewski tisíce ľudí trpiacich sklerózou, Buergerovou chorobou, reumatickými chorobami, chorobami zažívacieho traktu, vysokým krvným tlakom a cukrovkou - bez toho, aby sa uchyľoval k inzulínu!
Odhaduje sa, že optimálnou výživou sa už stravujú dva milióny ľudí. Väčšina z týchto ľudí žije v Poľsku, hoci správy o optimálnom stravovaní sa naďalej šíria do celého sveta. 
Na uľahčenie začatia konzumácie optimálnej stravy existujú  aj recepty na celý týždeň.
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky